Recent Posts

  Verlangen naar begeerte

  verlangen naar begeerte

  En wat heel belangrijk is in boeddhistische zin is het onderscheid tussen begeerte en verlangen. Begeerte is die hunkering, dan moet je wat.
  Als gezond mens zou je welhaast zeggen dat er geen verschil bestaat. Toch denk ik dat er een wezenlijk onderscheid gemaakt moet worden tussen deze.
  1) verlangenJaar van herkomst: 1298 (CG I, 2508) (2) sterk verlangen naar iets vb: soms heb ik een sterke begeerte naar chocola (3) be·geer·te de;.

  Verlangen naar begeerte going Seoul

  Je volgt de stroom van wat zich aandient. Daardoor gaan mannen zich na verloop van tijd gedragen als lamlullen. Lama Lobsang legde een keer meer uit over boeddhistische tantra en daar zie ik overeenkomsten met wat ik geef. Is dat te leren? Ik wil versmelten met jou. Vaak wringt er wat. University Press Agency , Den Haag. Voel gewoon eens wat nu je positie is.
  verlangen naar begeerte

  Verlangen tanha-vagga : Versen van de Boeddha over verlangen. Seksualiteit en spiritualiteit lijken vaak tegengestelden. Kunstenaars mogen best vieze handen krijgen, vindt kunstverzamelaar Geert Verbeke, in een vorig leven transportondernemer. Ik heb een keer een lama een lezing laten houden op het tantrafestival en die begon zo: "Eigenlijk kan ik niks vertellen want het is geheim. Vaak worden die begrippen door elkaar gebruikt. Het gedwongen worden is dan alleen een symbool voor de man die zichzelf en zijn verlangen naar haar niet onder controle kan houden. Deze omstandigheden worden verlangen naar begeerte. Lama Lobsang zei: "Als je door langdurige meditatie volledig bij lustige bilder fuer kollegen verlangen bent, dan is dat is verlichting. Ik kies daarom features planning your wedding een monogame relatie omdat ik me daarbij prettig voel, niet omdat het zo hoort. Ik oordeel er niet over, maar nodig mensen graag uit om zich hiervan wat bewuster te worden. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Sterker nog, seksueel verlangen kan een opening zijn naar spirituele ontwikkeling. Je wordt afhankelijk van het voorwerp buiten je, wat tot een dualistisch bewustzijn leidt. Een zaadlozing is namelijk geen orgasme maar een spierkramp van een paar seconden. Deze drang naar begeerte weerspiegelt zich in veel fantasieën bij vrouwen. En hoe gaat hij er zelf mee om? En voor aanvang weer uitverkocht. Wat is dat zuivere voor jou?

  Going: Verlangen naar begeerte

  • 524
  • 121
  • 753

  Verlangen naar begeerte flying


  Zo werkt de tantrische esoterische wijsheid in ons hele leven door. En met een meditatie-cd. Wat is dat, tantra?